Natuurlijk kan het soms voorkomen dat u, om wat voor reden dan ook, een door u in onze webwinkel gekocht artikel wilt retourneren. In dat geval bieden wij u de gelegenheid om het artikel om te ruilen voor een ander, of om uw gehele aankoopbedrag terug te ontvangen.

 • Als u aangeeft dat u een artikel om wenst te ruilen dan zullen wij per mail of per telefoon contact met u opnemen om de verdere gang van zaken met u te bespreken.
 • Als u het aankoopbedrag geretourneerd wilt hebben, dan kunt u zelf een keuze maken via welk verzendbedrijf u het pakket wilt retourneren.
 • U dient het te retourneren artikel vervolgens binnen 14 dagen nadat u het artikel van ons heeft ontvangen aan ons te retourneren.

Hierbij dient u met het volgende rekening te houden:

 • Het artikel dient compleet en onbeschadigd, inclusief eventueel ontvangen accessoires te worden geretourneerd, voldoende gefrankeerd en in een stevige verpakking.
 • Onvoldoende gefrankeerde zendingen, zullen helaas worden geweigerd, beschadigde artikelen zullen op uw kosten worden geretourneerd en worden niet vergoed.
 • Ook onverhoopt door u onjuist geadresseerde en door de vervoerder weer aan u geretourneerde pakketten worden helaas niet vergoed.
 • De kosten voor het retour zenden worden helaas niet vergoed en komen geheel voor uw rekening, tenzij anders schriftelijk werd overeengekomen.
 • De eventueel door u betaalde kosten die u tegelijkertijd met het aankoopbedrag aan ons heeft voldaan worden wel vergoed.
 • Als u echter meerdere artikelen in één keer heeft aangekocht en deze niet allemaal tegelijkertijd retourneert dan worden de eventueel door u betaalde verzendkosten niet vergoed. U heeft dan immers één of meerdere artikelen behouden.

Vervoersbedrijf naar eigen keuze

Life is Sweet werkt nauw samen met PostNL.
U kunt echter zelf uw keuze maken via welk vervoersbedrijf u een artikel wilt retourneren. Zodra u een pakket heeft verzonden verzoeken wij u vriendelijk om:

 • Ons per email te informeren wanneer u een artikel aan ons heeft verzonden, het liefst met vermelding van het door u verkregen track en tracenummer.
 • Een kopie van de van Life is Sweet / Easy2Warm of Specs Lover ontvangen aankoopfactuur bij te sluiten.

U dient het/de artikele(en) te retourneren aan:

Life is Sweet
Postbus 10
2660AA BERGSCHENHOEK

Binnen twee werkdagen ontvangt u uw aankoopbedrag retour

Rekeninghoudende met het bovenstaande zal direct na ontvangst van uw retourzending of uiterlijk binnen twee werkdagen daarna, de aankoopprijs, inclusief de eventueel door u gemaakte verzendkosten bij aankoop, volledig aan u worden geretourneerd op uw bij ons bekende bankrekeningnummer.

Mocht u aan de hand van het bovenstaande nog vragen hebben dan kunt u natuurlijk altijd per mail of telefonisch contact met ons opnemen.

Ons telefoonnummer is: +31 (0) 6 37 32 26 75
Onze emailadressen zijn: info@lifeissweet.nl  en info@easy2warm.nl en info@specslover.nl